Door een ideale mix van verworven kennis, een aangepast machinepark en liefde voor het vak zijn wij dé ideale partner voor collega – schrijnwerkers. In onze huidige, veeleisende samenleving is het namelijk heel moeilijk geworden om fabricatie en plaatsing optimaal te combineren, aangezien je als zaakvoerder niet overal tegelijk kan zijn om alles in goede banen te leiden.

Wij richten ons voornamelijk op houten buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten, gevelbekleding, enz. Alles wordt van A tot Z vervaardigd in ons eigen atelier, dankzij ons modern en aangepast machinepark. Al het schrijnwerk dat bij ons de deur uitgaat, is vervaardigd uit eerste keus tropische hardhoutsoorten: padoek, afzelia, afrormosia, eik, sipo, …

Vanderfaeillie opent de deur naar een persoonlijk verhaal waarbij alle ramen op maat gemaakt worden, volgens uw specifieke wensen. Wij fabriceren zowel moderne uitvoeringen als ramen in retrostijl. De kopieën van bestaande, antieke ramen worden weliswaar aangepast aan de huidige wind- en waterdichtheidsnormen!

Onze missie bestaat erin om voor elk individueel project te streven naar een optimale driehoeksverhouding PRIJS - KWALITEIT - KLANTTEVREDENHEID.

team-img
team-img